PEPENE VERDE
(Citrullus vulgaris L.)

pepene verde Early Samanta seminte united genetics Samanta F1
Hibrid diploid cu fructe cilindrice mari, în greutate medie de 12 kg, se pot recolta dupa aprox. 85 zile. Rezistent la fuzarioză şi antracnoză.

 

 

seminte united genetics Early Samanta F1
Hibrid foarte timpuriu, de tip Samanta, cu sistem foliar bine dezvoltat. Fruct cilindric, uniform, verde dungat. Pulpă de culoare roşie intensă. Greutate de 9-10 kg. Rezistent la transport. Excelent pentru cultivare în spaţii protejate şi câmp. Perfect adaptabil la altoire cu portaltoiul UG 29 A.

pepene verde Beauty seminte united genetics Early Beauty F1
Hibrid foarte timpuriu, tip Crimson, cu plante viguroase, având capacitatea de a produce mai multe fructe cu o greutate de 5-7 kg. Fruct rotund, verde strălucitor, mai închis decât tradiţionalul Crimson Sweet. Greutatea fructelor poate creşte cu 20-30% în condiţii de altoire. Pulpă de culoare roşie intensă, dulce şi crocantă. Excelent pentru cultivare în spaţii protejate şi câmp.

 

pepene verde Prismatica seminte united genetics Prismatica F1
Hibrid semitimpuriu, de tip Crimson Sweet, cu greutatea medie de 12 kg, prin altoire ajungând la 18-20 kg (portaltoi UG 29 A). Productivitate ridicată cu fructe foarte uniforme. Rezistent la transport. Pulpă de culoare roşie intensă, dulce.

 

pepene verde Prismatica seminte united genetics Early Gitana F1
Hibrid extratimpuriu, dungat, de tip Crisby, cu pulpă de culoare roşie intensă şi foarte dulce (brix 11,5). Productivitate ridicată. Se păstrează un timp îndelungat dacă se recoltează la inceputul perioadei de maturare. Dimensiune medie: 5,5-6 kg. Toleranţă bună la Fusarium.

 

pepene verde Santa Vittoria seminte united genetics Santa Vittoria F1
Hibrid semitimpuriu, viguros, cu număr mare de fructe pe plantă şi producţie foarte ridicată. Fructul este de culoare specifică, verde-deschis cu dungi verzi/închise; greutate de 12-14 kg. Pulpă de culoare roşie intensă, crocantă şi foarte dulce. Adaptabilitate excelentă la condiţiile de cultură din România.

 

PORTALTOI DE PEPENE VERDE
portaltoi de pepene verde seminte united genetics UG 29 A F1
Este un hibrid de portaltoi cu o afinitate foarte bună la orice tip de altoi. Datorită vigorii sistemului radicular, UG 29 A garantează starea de sănătate a plantei, productivitatea şi calitatea fructelor, chiar şi în condiţii pedoclimatice nefavorabile. UG 29 A are un efect pozitiv asupra vigorii şi dezvoltării plantei, păstrând neschimbat gustul şi calitatea fructului. Rezistent la: Fusarium oxysporum, Phomopsis sclerotioides, Rizochtonia spp., Nematozi, Colletotrichum orbicularie.